Krema za lice

krema za lice
Filter Prikazuje 1 - 15 od 20 rezultata
Filtriraj
Kategorije
Cena
Selektujte prema
Filter Prikazuje 1 - 15 od 20 rezultata
Filtriraj
Kategorije
Cena
Selektujte prema

Koja krema za lice je najbolja za Vašu kožu?

Da bi se izabrala idealna krema za lice, pre svega je potrebno da odredite tip Vaše kože: masna koža, suva koža, kombinovana koža, normalna koža ili osetljiva koža. Da biste ovo ustanovili, potrebno je da odgovorite sebi na nekoliko pitanja:

  • da li je moja koža sklona nečistoćama?
  • da li je moja koža zategnuta i suva?
  • da li moja koža reaguje na spoljašnje temperature?

Druga opcija je da se obratite svom dermatologu ili kozmetičaru, koji će nakon pregleda odmah ustanoviti Vaš tip kože. Ovakvu vrstu pregleda možete uraditi u salonu lepote Bel Corpo na Vračaru, Beograd, potpuno besplatno. Ovde ćete odmah dobiti i preporučene kreme za lice koje najviše odgovaraju Vašem tipu kože. Više informacija na www.belcorpo.rs .

Dnevna i noćna rutina čišćenja i nege lica

U jutarnjoj rutini čišćenja lica prvo koristimo gel ili penu za umivanje odnosno čišćenje lica. To mogu biti Macrovita micelarna voda, pena za čišćenje lica 3 u 1 ili micelarni gel. Nakon toga najbolje je koristiti tonik za lice koji služi za vraćanje balansa koži. Sledeći korak je korišćenje seruma, prema tipu Vaše kože, nakon čega se nanosi hidratantna krema za lice. Ona je uvek obavezna i ima funkciju zaštite Vaše kože.

Noćna rutina podrazumeva skidanje šminke (micelarna voda ili ulje). Macrovita prirodna kozmetika ima proizvode koji uspešno skidaju i vodootpornu šminku. Piling lica je najbolje raditi 1-2 puta nedeljno. Macrovita prirodna kozmetika ima odličan proizvod za piling lica koji sadrži 95% sastojaka organskog porekla.

Piling lica radimo da bi sa kože skinuli mrtve ćelije, kako bi joj povratili sjaj. Isto tako, dobro je 1-2 puta nedeljno, nakon pilinga, naneti na lice masku za lice, koja će kožu dodatno nahraniti. Nakon toga, nanosi se noćna krema za lice po Vašem izboru. Na kraju, pogotovo osobe koje imaju probleme sa podočnjacima, trebaju zbati da Macrovita ima i kreme za lice za područje oko očiju.

 

Koristan link: Nega lica

Koristan link: Nega tela

Koristan link: Nega kose

Koristan link: Saznajte više o Macroviti

0