Krema za lice

krema za lice
Filter Prikazuje 1 - 15 od 20 rezultata
Filtriraj
Kategorije
Cena
Selektujte prema
Filter Prikazuje 1 - 15 od 20 rezultata
Filtriraj
Kategorije
Cena
Selektujte prema

Kako da odaberete najbolju kremu za lice?

Da biste odabrali idealnu kremu za lice, prvo je potrebno da odredite tip vaše kože: masna, suva, kombinovana, normalna ili osetljiva. Da biste ovo ustanovili, potrebno je da odgovorite sebi na nekoliko pitanja:

Da li je moja koža sklona nečistoćama?
Da li je moja koža zategnuta i suva?
Da li moja koža reaguje na spoljašnje temperature?

Druga opcija je da se obratite svom dermatologu ili kozmetičaru, koji će nakon pregleda odmah ustanoviti vaš tip kože. Ovakvu vrstu pregleda možete uraditi u salonu lepote Bel Corpo na Vračaru, Beograd, potpuno besplatno. Ovde ćete odmah dobiti i preporučene kreme za lice koje najviše odgovaraju vašem tipu kože. Više informacija na www.belcorpo.rs.

Dnevna i noćna rutina čišćenja i nege lica

U jutarnjoj rutini čišćenja lica prvo koristimo gel ili penu za umivanje odnosno čišćenje lica. To mogu biti Macrovita micelarna voda, pena za čišćenje lica 3 u 1 ili micelarni gel. Nakon toga najbolje je koristiti tonik za lice koji služi za vraćanje balansa koži. Sledeći korak je korišćenje seruma, prema tipu vaše kože, nakon čega se nanosi hidratantna krema za lice. Ona je uvek obavezna i ima funkciju zaštite vaše kože.

Noćna rutina podrazumeva skidanje šminke (micelarna voda ili ulje). Macrovita prirodna kozmetika ima proizvode koji uspešno skidaju i vodootpornu šminku. Piling lica je najbolje raditi 1-2 puta nedeljno. Macrovita prirodna kozmetika ima odličan proizvod za piling lica koji sadrži 95% sastojaka organskog porekla.

Piling lica radimo da bi sa kože skinuli mrtve ćelije, kako bi joj povratili sjaj. Isto tako, dobro je 1-2 puta nedeljno, nakon pilinga, naneti na lice masku za lice, koja će kožu dodatno nahraniti. Nakon toga, nanosi se noćna krema za lice po vašem izboru. Na kraju, pogotovo osobe koje imaju probleme sa podočnjacima, trebaju znati da Macrovita ima i kreme za lice za područje oko očiju.

Kako da odaberete najbolju kremu za lice za vaš tip kože?

Masna koža: Birajte kremu koja je neže, nemasna i ne sadrži ulja. Neke dobre opcije su Macrovita krema za masnu kožu i Macrovita gel za masnu kožu.

Suva koža: Birajte kremu koja je bogata hidratantnim sastojcima, kao što su hijaluronska kiselina i ceramidi. Neke dobre opcije su Macrovita krema za suvu kožu i Macrovita losion za suvu kožu.

Kombinovana koža: Birajte kremu koja je neže, nemasna za T-zonu i hidratantna za obraze. Neke dobre opcije su Macrovita krema za kombinovanu kožu i Macrovita gel za kombinovanu kožu.

Normalna koža: Birajte kremu koja je lagana i ne sadrži ulja. Neke dobre opcije su Macrovita krema za normalnu kožu i Macrovita losion za normalnu kožu.

Osetljiva koža: Birajte kremu koja je hipoalergena i ne sadrži parfem. Neke dobre opcije su Macrovita krema za osetljivu kožu i Macrovita losion za osetljivu kožu.

Koristan link: Nega lica

Koristan link: Nega tela

Koristan link: Nega kose

Koristan link: Saznajte više o Macroviti

0